De Kommaneuker schrijft uw teksten

Eindredactie

De Kommaneuker schrijft commerciële of journalistieke short of long copy: vlotte infofolders, krachtige columns, scanbare webteksten, verhelderende boekrecensies, intrigerende tijdschriftartikels...  Ze werkt voor scholen, bedrijven, reclamebureaus, overheden en vzw's, voor kranten, tijdschriften en uitgeverijen.  Als ghostwriter tekent De Kommaneuker ook de verhalen van anderen op. Zij vertellen, De Kommaneuker luistert met volle aandacht. Ze stelt gerichte vragen en giet de antwoorden in vlot leesbare en foutloos geschreven hoofdstukken, met respect voor de specifieke vertelstijl van de auteur. Ghostwriters blijven doorgaans onzichtbare spoken achter de schermen, maar zo af en toe mag de geest uit de fles.

 

 Eindelijk een copywriter die strategisch mee kon denken en onderbouwde teksten - zowel kort en krachtig als iets uitgebreider - op papier kreeg. Ik wil dus graag opnieuw (en meer) samenwerken. Jan Verhelst, branding agency Lobkey Monster

Wat doet De Kommaneuker voor u?

De Kommaneuker zet uw vage idee of ruwe tekst om in tekst, in de vorm die u wil. Zij:

  • schrijft wat u altijd al wilde zeggen, maar zelf niet gezegd kreeg.
  • zorgt voor een correcte tekst.
  • gidst uw lezer vlot door de tekst met een heldere structuur.
  • lokt uw lezer met de stijl die het best bij uw tekst past.

Hoe werkt De Kommaneuker?

U:

  • geeft De Kommaneuker een briefing met een omschrijving van de opdracht, het aantal woorden, het doelpubliek en de deadline.

De Kommaneuker:

  • schat het werk in op basis van uw wensen en de wildheid van uw ideeën.
  • mailt u een gratis offerte met totaalprijs.
  • heeft uw tekst klaar tegen de deadline, als u de offerte goedkeurt. 

Wat kost De Kommaneukers copywriting?

De ene tekst is de andere niet. Soms is het kinderspel, soms gezwoeg. Soms wil u de tekst gisteren al, soms pas na een maand. De Kommaneuker geeft u daarom altijd een totaalprijs. Mail voor een offerte op maat.

 

Ik liet het daarnet al weten aan de uitgeverij: we vinden je stijl fantastisch. Het is op en top een spannende pageturner geworden.

Vincent Houssin over de ghostwriting van F*ck you, Flik  (Lannoo, 2023)